Onze dienstverlening

Advies en management
op geo-gebied

Wilt u advies of producten op het gebied van geo-informatie, geo-ICT of de invulling van basisregistraties? Of zoekt u een bekwame (project)manager?

Onze dienstverlening

Betrouwbaarheid, continuïteit en het toevoegen van waarde aan uw geo-organisatie. Dat zijn de uitgangspunten van GeoSy. Dit ziet u terug in onze dienstverlening. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Klik dan op de verschillende diensten.
Neem contact op

Projectmanagement

Om complexe projecten tot een goed einde te brengen is jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement nodig. GeoSy heeft deze ervaring op het gebied van geo-ICT en geo-informatie. Wij zetten onze ervaring graag in binnen uw organisatie!

Algemeen management

Geo-dienstverlening is een vak apart, maar het leiden van een afdeling ook! Een combinatie van deze twee expertises is niet eenvoudig. GeoSy helpt u hier dus graag bij. Wij hebben jarenlange ervaring in 'groei met een duidelijke visie'. Die groei komt er hoe dan ook, omdat Geo-informatie de komende jaren onmisbaar zal worden als belangrijkste ondersteuner van lopende processen.

Geo-projecten

GeoSy kan u helpen bij al uw geo-projecten. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Staat uw precieze zoekvraag hier niet tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 • Signalering en kartering uit luchtfoto's: voor de (basis)registraties BAG, BGT (GBK) en WOZ en eigen (kern)registraties is het nodig om regelmatig vanuit (ortho-) luchtfoto's mutaties te signaleren en deze te karteren via stereo luchtfoto's. GeoSy kan dit voor u doen. Wij voeren deze signalering en kartering uit volgens de geldende normen van basisregistraties en van GBK-BGT bestekken. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze signalering en kartering op maat te laten uitvoeren, zodat deze naadloos aansluit op de interne processen en wensen.
 • Landmeten: naast de nieuwe inwintechnieken blijft het nodig om in het terrein met GPS en tachymetrie nauwkeurige data in te winnen. GeoSy kan dit zorgvuldig voor u doen, op het door u gewenste tijdstip. Wij leveren u deze gegevens digitaal of voeren ze voor u door in de gewenste database.
 • Geo data-opbouw en beheer: door de basisregistraties gaat u misschien anders aankijken tegen de door u gewenste geo-date. GeoSy kan u hierbij helpen. Wij bouwen en beheren de wettelijke en de door u gewenste grootschalige data, zodat u zich volledig kunt concentreren op de essentiële interne processen. Deze opbouw en beheer doen wij via CAD of GIS en met hulp van landmeten en fotogrammetrie. Andere inwintechnieken zijn ook mogelijk.
 • GIS presentatie en analyse: om uw (interne) klanten goed van dienst te zijn, kan het nodig zijn om geo-informatie en administratieve data met elkaar te combineren en te analyseren. Dit eindresultaat wordt vaak gepresenteerd als eindproduct. GeoSy kan dit volledig als maatwerk voor u uitvoeren met hulp van GIS software.
 • Kadastrale (meet)werkzaamheden: voor splitsingen of samenvoeging van percelen.
 • Diverse (kadastraal) tekenwerk:
  • Verkooptekeningen
  • Grondtransactiekaarten
  • Splitsingstekeningen
  • Controle civieltechnische tekeningen

Advisering

Wilt u advies over geo-informatie, geo-ICT of de invulling van basisregistraties? Wij kunnen een aantal dingen voor u doen.
 1. Geo-informatie en Geo-ICT
  • De keuze en selectie van geo-software aan de hand van (niet-)functionele eisen.
  • Het inzichtelijk maken van processen en deze optimaliseren waar nodig.
 2. Invulling geven aan de basisregistatie BGT

 3. Dit kunnen wij doen voor zowel de bronhouder als de afnemer. Wij kunnen u van dienst zijn bij:
  • Uitvoeren van een Quickscan IMBGT en IMGeo.
  • Het maken van een implementatieplan en plan van aanpak BGT, toegesneden op uw processen, gezien vanuit de wettelijke verplichtingen en gebruik.
  • Het begeleiden van de implementatie van de BGT voor zowel de transitie als beheerfase.
  • Het begeleiden van mogelijke organisatieontwikkelingen in het kader van de BGT.
  • Het maken van een gegevenswoordenboek voor de bij te houden elementen.
Staat uw adviesvraag hier niet bij? Bel of mail gerust, dan bespreken we wat we voor u kunnen doen.

Meer weten?

Bel ons: +31 6 83 96 88 83
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GeoSy: Synergie in Geo-informatie
Synergie in Geo-informatie

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 83 96 88 83
LinkedIn
Copyright © GeoSy - 2011 - 2020 | Alle rechten voorbehouden