GeoSy zoekt een Medewerker Geo-informatie / Geo-ICT / GIS medewerker

GeoSy in Assen zoekt versterking. Ga jij de uitdaging aan en kom jij ons team versterken?

GeoSy zoekt een Medewerker Geo-informatie / Geo-ICT / GIS medewerker

Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze medewerker op MBO+ of HBO (werk en denk)niveau die in ons team past. Je hoeft geen ruime ervaring te hebben met de Geo wereld, wel vragen we interesse in de verschillende facetten van het boeiende en dynamische Geo werkveld.

Je zal diverse activiteiten gaan uitvoeren. Onder andere ga je verschillende basisregistraties beheren voor onze klanten zoals de BGT en de BAG. Ook zal je vanuit jouw functie input leveren voor het maken van offertes, planningen en adviezen. GIS werkzaamheden behoren ook tot je takenpakket. Daarnaast zal je klantcontacten gaan onderhouden op projectbasis.

Gevraagde competenties:

 • Nauwkeurig
 • Gestructureerd
 • Affiniteit met Geo informatie en (Geo)-ICT
 • Teamspeler
 • Communicatief sterk
 • Doorzetter met hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kwaliteit leveren onder tijdsdruk 

Kennis van en ervaring in landmeetkunde en CAD / GIS / fotogrammetrie systemen is een pre. Interesse in de Geo wereld is natuurlijk gewenst. De meer ervaren medewerker wordt uitdrukkelijk gevraagd om te solliciteren. Ben je een schoolverlater dan vragen we je ook om te solliciteren.

Over GeoSy:

Betrouwbaarheid, continuïteit en het toevoegen van waarde aan de Geo-organisatie. Dit zijn al meer dan 8 jaar de uitgangspunten van GeoSy en die ziet de klant terug in onze dienstverlening. Ons werkveld? Geo-informatie, Geo-ICT, Landmeetkunde en Geodesie. GeoSy biedt een krachtige combinatie van geo-kennis en (advies- en project)management. Wij zoeken actief de samenwerking met onze klanten. De meerwaarde die deze samenwerking oplevert is hét kenmerk van GeoSy: Synergie in Geo-informatie. Hieruit ontstaan frisse ideeën, nieuwe kansen en verrassende mogelijkheden voor de klant. 

Wat biedt GeoSy:

 1. Ruime doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling
 2. Unieke kans om in een klein maar dynamische bedrijf te werken
 3. Ongedwongen sfeer in een platte organisatiestructuur
 4. Goed salaris met prima arbeidsvoorwaarden

Hoe wordt je onze nieuwe collega?

Ben je na het lezen enthousiast geraakt? Voldoe jij aan de meeste van bovenstaande criteria? Ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact met ons op via één van de volgende mogelijkheden:

 • Kijk voor meer informatie op www.geosy.nl.
 • Bel Arnold Dekker op 06-83968883.

Je CV en motivatie kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

GeoSy: Synergie in Geo-informatie
Synergie in Geo-informatie

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 83 96 88 83
LinkedIn
Copyright © GeoSy - 2011 - 2020 | Alle rechten voorbehouden