Wij gaan uit van de formule 1+1=3

GeoSy staat voor:
Synergie in de Geo-informatie

Dat wij de samenwerking met onze klanten belangrijk vinden,
ziet u aan onze naam. Synergie is samenwerking met
meerwaarde.

Een samenwerking waardoor je meer bereikt.

Over ons

Betrouwbaarheid, continuïteit en het toevoegen van waarde aan uw geo-organisatie.
Dit zijn de uitgangspunten van GeoSy en die ziet u terug in onze dienstverlening. Ons werkveld? Geo-informatie, geo-ICT en geodesie.

GeoSy biedt u een krachtige combinatie van geo-kennis en (project)management. Wij zoeken actief de samenwerking met u. De meerwaarde die deze samenwerking oplevert is hét kenmerk van GeoSy: synergie in geo-informatie. Hieruit ontstaan nieuwe ideeën, kansen en verrassende mogelijkheden voor u, als klant.
GeoSy is opgericht door Arnold Dekker. Arnold heeft meer dan 15 jaar ervaring en kennis op het gebied van (grootschalige) geo-informatie.

Deze ervaring heeft hij opgedaan bij de (rijks)overheid en in het bedrijfsleven. Arnold heeft jarenlang ervaring als projectleider en projectmanager voor o.a. GBK- en Geo-projecten. GIS en CAD kennis is ook in de loop der jaren verder uitgebreid. Een ander tak van sport waar Arnold ervaren in is, is de rol van teamleider.

Meer weten?

Bel ons: +31 6 83 96 88 83
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze
dienstverlening

Onze dienstverlening
Bent u op zoek naar een krachtige volwaardige partner met kennis op geo-gebied? Dan bent u bij GeoSy aan het juiste adres. Ook op het gebied van algemeen management, projectleiding en advies kunnen wij u van dienst zijn. Deze combinatie is onze kracht: wij zijn flexibel en van meerwaarde voor uw geo-organisatie!

GeoSy biedt u het complete pakket van geo-dienstverlening. Wij leveren projecten en diensten op het gebied van geo-informatie en geodesie. Dit doen we niet alleen voor overheidsinstellingen, maar ook voor het bedrijfsleven.

Ons logo

Ons logo
Het symbool waarin kracht en groei naar voren komt is het Koru-symbool uit Nieuw Zeeland. Dit symbool is een varen in de knop. Dit staat symbool voor: nieuw leven, groei, kracht en vrede. Dit symbool is voor het eerst gebruikt door de Maori's, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland.

Dit Koru-teken staat ook symbool voor ons bedrijf. Om de samenwerking (synergie) in het Koru symbool te vertolken zijn twee Koru-symbolen in elkaar versmolten tot de S van GeoSy.
GeoSy: Synergie in Geo-informatie
Synergie in Geo-informatie

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 83 96 88 83
LinkedIn
Copyright © GeoSy - 2011 - 2020 | Alle rechten voorbehouden