Enkele projecten van GeoSy:
Logo van de gemeente Dalfsen

Bijhouding BGT provincie Drenthe

GeoSy onderhoudt en actualiseert voor de provincie Drenthe de BGT. Dit gebeurd door middel van het op regelmatige basis verwerken van mutaties en het doorleveren van mutaties aan de Landelijke Voorziening BGT (LV-BGT). GeoSy maakt hiervoor gebruik van VABV (Verticaal Automatisch Berichten Verkeer). De mutaties worden verkregen vanuit de provincie zelf maar ook vanuit andere BGT bronhouders. Tevens wordt door GeoSy luchtfoto's ingezet om mutaties op te sporen. Zo beschikt de provincie Drenthe 24/7 over een up-to-date BGT bestand voor zijn taken en opgaven. Daarnaast voldoet de provincie Drenthe tevens aan zijn wettelijke BGT taken.
Logo van de gemeente Dalfsen

Naverkenning en stereo kartering BGT, BAG, WOZ en BOR gemeente Dalfsen

GeoSy vergelijkt voor de gemeente Dalfsen bestanden met behulp van luchtfoto's om grootschalige mutaties op te sporen. Dit is nodig in het kader van meerdere basisregistraties zoals de BGT, BAG en de WOZ. Ook worden op deze manier BOR thema's opgespoort zoals bomen en lantaarnpalen. De gesignaleerde mutaties worden uit stereo luchtfoto's gekarteerd en door GeoSy als mutatielevering (Zo was het – dit wordt het) teruggestuurd aan de gemeente Dalfsen. Hierdoor beschikt de gemeente Dalfsen over een up-to-date digitaal basisbestand voor de diverse (wettelijke) taken waar zij voor staat.
Logo provincie Groningen

Begeleiding afronding zandwinning WEB

De zandwinning WEB in Groningen zit in de eindfase. De eindsituatie dient, zoals in de afgegeven vergunning beschreven staat, te worden gerealiseerd en vastgelegd. Er moest aangetoond worden dat er aan de door de provincie Groningen afgegeven vergunning voldaan werd. GeoSy heeft dit traject begeleid. Dit project is naar tevredenheid van beide partijen afgerond.
Provincie Overijssel

Adviseur en projectleider BGT provincie Overijssel

In het kader van de basisregistraties heeft provincie Overijssel, als bronhouder, de taak om haar areaalgegevens om te zetten naar IMGeo (BGT+). Dit heeft niet alleen consequenties voor de opbouw van deze basisgegevens en het bijhouden hiervan (bronhouderschap), maar ook voor het gebruik van deze gegevens binnen de (wettelijke) taken van de provincie Overijssel (afnemerschap). GeoSy begeleidt dit traject zodat de provincie Overijssel straks optimaal profiteert van de voordelen van de BGT.
Provincie Overijssel

Analyse risicokaart IPO GBO provincies ten aanzien van basisregistraties

In opdracht van het InterProvinciaal Overleg (IPO) onderzoekt GeoSy de routering van de diverse gegevens voor de risicokaart. Het gaat hier vooral om gegevens die volgens de wet uit het stelsel van basisregistraties horen te komen. Deze analyse wordt gebruikt om mogelijke vervolgstappen te nemen voor het gebruik van basisregistraties binnen de risicokaart.

Meer weten?

Bel ons: +31 6 83 96 88 83
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GeoSy: Synergie in Geo-informatie
Synergie in Geo-informatie

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 83 96 88 83
LinkedIn
Copyright © GeoSy - 2011 - 2020 | Alle rechten voorbehouden